Mutant Disco 11. sünnipäeval astub üles kõrgelt hinnatud elektroonik The Bug

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
The Bug
The Bug Foto: http://www.clashmusic.com/

Reedel, 19. detsembril Von Krahli teatri kahel korrusel toimuva Mutant Disco 11. sünnipäeva peaesineja on Londonis pesitsev muusik The Bug ehk Kevin Martin.

Von Krahlis plaadimängijate taha asuv The Bug lõpetas eelmise nädala laupäeval just kontsertturnee Põhja-Ameerikas ansambli Nine Inch Nails soojendusesinejana.

The Bugi tänavu ilmunud teine kauamängiv elektroonilist dubi ja põrandaalust urbanit segav «London Zoo», millel teeb kaasa hulgaliselt briti MCsid ja vokaliste (näiteks Warrior Queen, Flowdan, Tippa Irie, Ricky Ranking) valiti just muusikaajakirja The Wire poolt aasta 2008 parimaks heliplaadiks.

Ennekõike The Bugina tuntud Kevin Martin on musitseerinud 90ndate alguses saadik ning loomekarjääri jooksul kätt proovinud väga erimoelistes žanrites – dub, jazzcore, industriaalne hip-hop, dubstep, samuti helieksperimentaalsetes projektides.

Martini koostööpartneritest pikaaegseim tähtsaim on muusik Justin Broadrick (töötanud või töötab kollektiivides Head of David, Napalm Death, Godflesh, Jesu, Final), kellega on veetud projekte Ice, God, Techno Animal jne.

Mutant Disco kodumaised külalisesinejad DJ-puldis on rühmituse 3Pead tegelased Müürilill, Rubik 3001 ja Erro.

Samuti mängivad plaate residendid Rhythm Doctor, Raul Saaremets ja Siim Nestor.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles