TOP 11: need Eesti staarid on võtnud verinoored kallimad ja tõestavad, et vanus on pelgalt number

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Raud ja Liina Raud
Mihkel Raud ja Liina Raud Foto: Instagram

Mõni suhteeksperdt on arvanud, et suurim partnerite vanusevahe võib olla kuni kümme aastat. Iga erand vaid kinnitab reeglit! Vaata, millised kuulsad Eesti inimesed on ühiskonnatabudele käega löönud ning südame häält kuulda võtnud. 

Tanel Padar ja Lauren Villmann
Vanusevahe: 16 aastat

Tanel Padar (37) ilmus eelmisel aastal avalikkuse ette uue noore kaaslannaga. Laureni näol on muusik leidnud endale õnne ja elupartneri. Eelmisel kuul puhkusereisil olles palus Tanel kauni kallima kätt ning Laurenist sai Taneli kihlatu. Oma rõõmu ja kiindumust kauni neiu vastu väljendab mees igal sammul ning pärast mitmeid tormilisi suhteid näib ta olevat leidnud suure rahu ja armastuse. Juurateaduskonna lõpetanud Lauren on tark ja ilus ning vanusevahe ei ole õnneliku paari jaoks mingi probleem.

Grete Klein ja Ergo Kuld
Vanusevahe: 13 aastat

 

Go Elina! ?? #allaboard #eurovision2018

A post shared by Grete Klein (@greteklein) on

Kaunis tele- ja seltskonnastaar Grete Klein üllatas eelmisel aastal, kui avaldas, et tema südame on võitnud teleprodutsent Ergo Kuld. Gretes tärkas uue suhtega justkui uus hingamine ning ainuüksi naise sotsiaalmeediapostitustest kiirgab suur õnn ja rahulolu. Üheskoos on võetud ette hulgaliselt reise eksootilistesse paikadesse ning külastatud mitmeid suursündmusi – näiteks Eurovisiooni. Kuid ka argipäeval naudib paar teineteise lähedust ja rõõmu koosolemisest.

Elina Nechayeva ja David Pärnamets
Vanusevahe: 15 aastat

Elina Nechayeva ja David Pärnamets.
Elina Nechayeva ja David Pärnamets. Foto: SANDER ILVEST / EESTI MEEDIA/SCANPIX BALTICS


Imekaunis lauljanna Elina Nechayeva sattus suure avaliku tähelepanu alla, kui tema ja 15 aastat vanema Davidi suhe avalikuks tuli. Ka Eurovisiooni ajal päriti nii kohalikus kui välismeedias Elina suhte kohta. Lauljanna laveerib küsimustest aga viisakalt kõrvale, andes delikaatselt märku, et on õnnelik ning tema ja Davidi suhe kuulubki vaid neile ega ole avalikuks kommenteerimiseks. Tänavu Eestit Eurovisioonil esindanud Elina tegi eurokülas viibides avalikuks, et oli lähiajal kihlunud ning ettepanek tuli privaatsel ja romantilisel hetkel, mis mõlema jaoks väga palju tähendas. 

Kogu eurovisioonimöllu vältel oli David truult oma kaasa kõrval, hoolitses tema heaolu ja ka palju furoori tekitanud esinemiskleidi transpordi eest. Oma sotsiaalmeediast hoiab Elina oma kallima eemal, kui kõigil avalikel koosviibimistel on tajutav vastastikune suur austus ja sümpaatia.

Allar Jõks ja Heidi Vilu
Vanusevahe: 16 aastat

Allar Jõks ja Heidi Vilu.
Allar Jõks ja Heidi Vilu. Foto: Erlend Staub / Erlend Staub/Scanpix Baltics


Juristi ja poliitiku Allar Jõksi kaasa on loodusmuuseumi direktor Heidi Vilu. Üheskoos moodustatakse tõeline powercouple! Avalikkuse ees märgati paari juba 2011. aastal. Kuigi Allar on ajakirjandusele antud intervjuudes lubanud kauni kallima kosida, pole see siiani juhtunud. Allar Jõks oli viimatistel presidendivalimistel tugev kandidaat, seega oli Heidi väga lähedal saamaks uueks presidendiprouaks. Eelmisest kooselust on Allaril kaks last. Poeg Jonatani kasvatas mees abikaasa töökohustuste täitmise ajal välismaal üksinda. 

Argo Ader ja Maarja Kerner
Vanusevahe: 18 aastat

Kulturist ja personaaltreener Argo Ader leidis oma kallima mõnevõrra üllatuslikult hoopis trennisaalist. Ühiselt jätkatakse sportliku ja tervisliku eluviisi radadel. Paari perre lisandus sel aastal pisipoeg, kellele sai nimeks Ron Braiton. Praegu valmistuvad nad pulmadeks ja naudivad uut rolli lapsevanematena. 

Johann Urb ja Rachel Emma Pringle
Vanusevahe: 10 aastat

 

Jaa, ve feel zoo hot right nau!! #tallinn #summer #fun #silliness @positivepringle

A post shared by Johann Urb (@urbjohann) on

Eesti päritolu modell ja näitleja Johann Urb leidis oma õnne 30-aastase Emma näol. Üle viie aasta paar olnud Johann ja Emma sõlmisid tänavu abieluliidu ning jätkavad maailma avastamist üheskoos. Emma on samuti näitleja ning modell ja joogaõpetaja, püüdes inspireerida nii mehi kui naisi paremaks füüsiliseks eneseväljenduseks. 
Lisaks sellele, et Johann ja Emma on koos kui klantsajakirja kaanele valitud modellid, on noored leidnud üksteises ka hingesugulased ja parimad sõbrad. 

Inga ja Toomas Lunge
Vanusevahe: 18 aastat

Tänavu kuuendat pulma-aastapäeva tähistav paar sai kokku nii-öelda saatuse tahtel. Muusik Toomas oli esimesest silmapilgust tol ajal 28-aastasest näitlejannast Ingast võlutud. 2012. aastal sündis nende perre ühine tütar Nora Ann. Inga varasemast kooselust on peres kasvamas ka poeg Rasmus ning Toomasel kaks täiskasvanud last: poeg Ott Marten ja tütar Hanna-Marta. Sel suvel annab kaunis paar ka ühiseid kontserte Eesti kaunites paikades.

Elisa Kolk ja Vahur Valgmaa 
Vanusevahe: 17 aastat

Elisa Kolk ja VahurValgmaa.
Elisa Kolk ja VahurValgmaa. Foto: SANDER ILVEST / PM/SCANPIX BALTICS

20-aastane lauljatar Elisa Kolk võlus produtsent Vahuri oma lauluhäälega, kui Vahur niisama proovimiseks neiule üht oma värsket lugu pealelaulmiseks pakkus. Tulemus oli Vahuri jaoks nii õige, et originaalselt kellelegi teisele kirjutatud laulu enam mujale pakkuda ei tahtnudki. Edasi kulges suhtlus interneti kaudu, sest Vahur elas pikka aega Austraalias ja Elisa Eestis. Üheskoos tekkis aga palju toredaid ideid ja projekte ning teineteise loomingust saadi jõudu ja inspiratsiooni. Kui Vahur lõpuks õnnetuse tagajärjel Eestisse paranema naasis, said noored lõpuks kokku ning on sellest saati lahutamatud. Praegu viibib paar Ameerikas ja üheskoos püütakse sisse puhuda elu ELYSA lauljakarjäärile.

Krista Lensin ja Martin Sarapu
Vanusevahe: 22 aastat

Martin Sarapu ja Krista Lensin.
Martin Sarapu ja Krista Lensin. Foto: Elu24

Aasta alguses jäi Krista Lensin seltskonnaüritusel silma uue ja palju noorema noormehe käevangus. Toona naine suhet ei kinnitanud, ent fotod sotsiaalmeedias annavad alust arvata, et naine jättis midagi rääkimata. Elu24 võttis Lensiniga toona ka ühendust, kes uut suhet ei kinnitanud. «Tegemist on juhusliku noormehega,» kommenteeris ta.

Kui veel märtsikuus eitas Lensin suhet, siis juulis kinnitas ta Õhtulehele, et on sama noormehe näol leidnud endale uue silmarõõmu, kellega juba pool aastat koos oldud. 

Teismelist tütart kasvatav naine on varem meedias rääkinud, et tema suhted ei püsi, sest mehed ei pea tema kõrval kaua vastu.

Mihkel ja Liina Raud
Vanusevahe: 19 aastat

 

Rõõmsaid jõule!

A post shared by Mihkel Raud (@mihkelraud) on

Ajakirjanik ja muusik Mihkel Raud kosis endale kaasaks noore näitleja ja poliitiku Liina, kellega nüüd elatakse USA ja Eesti vahet ning kasvatatakse kahte ühist last. Suhte avalikuks tulemine oli ootamatu paljudele, eriti šokeeris inimesi paari vanusevahe ning Mihkli pöörane suhteminevik. Tänavu tähistas õnnelik paar juba oma viiendat pulmaastapäeva ning tõestavad kõigile, et inimeste omavaheline läbisaamine on vanusenumbrist sõltumatu. Üheskoos nauditakse pealtnäha tasakaalukat ja harmoonilist pereelu. 

Evelin Samuel-Randvere ja Johan Randvere

Vanusevahe: 15 aastat

Kabli Päikeseloojangu festivalil esinevad Evelin Samuel-Randvere ja Johan Randvere.
Kabli Päikeseloojangu festivalil esinevad Evelin Samuel-Randvere ja Johan Randvere. Foto: Marko Saarm / Sakala / Scanpix

2016. aasta suvel abiellusid Raplamaa vaiksel taluverandal laulja Evelin Samuel ja pianist Johan Randvere, kelle vahel sümpaatia tekkis kohe, ent 15-aastase vanusevahe tõttu jäi tekkinud säde ootele.

Evelini sõnul pidurdas ta just vanusevahe tõttu nende suhet päris pikka aega. «Meie vanusevahe on avalikkuse jaoks liiga suur, paraku pole ühiskonnas kombeks, et mees on naisest 15 aastat noorem,» sõnas Evelin toona.

 «Kartsin, et meie kiindumuse võib purustada väline surve, võõraste inimeste negatiivne hinnang, mis võib olla väga valus meile mõlemale,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles