Viskas vimpka! Printsess Diana kinkis teismeeas Williamile eriti ulaka kingituse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Printsess Diana ja poeg William.
Printsess Diana ja poeg William. Foto: DYLAN MARTINEZ / REUTERS

Hea huumorimeelega printsess Dianale meeldis oma poegadele vimkasid visata, pannes neid seeläbi pisut piinlikesse olukordadesse ja seda eriti poiste sünnipäevadel, vahendab Hello Online. 

Walesi printsessi endine kokk Darren McGrady meenutab väljaandes Hello, kuidas Diana tellis oma vanima poja 13. sünnipäevaks riukaliku tordi.

«Ma tulin tol hommikul tööle, läksin külmkapi juurde, avasin ukse ning mulle vaatasid vastu kõige suuremad rinnad, mida olin elus näinud. Printsess Diana oli oma poja 13. sünnipäevaks tellinud koogi, mis kujutas endast hiiglaslikku rinnapartiid. Kahetsen, et sellest pilti ei teinud!» meenutab kokk.

« Ma küsisin ülemteenrilt, et mis see veel on ja ta vastas, et printsess tellis selle Williami sünnipäevaks.»

Lisades: «Printsessile meeldis inimesi kenal ja humoorikal moel piinlikku olukorda panna, näiteks tehes roppu nalja - see mõjus tavaliselt mulle. William läks lihtsalt näost tulipunaseks.»

Samuti kutsus printsess Diana sünnipäevapeole ka supermodellid Claudia Schifferi, Christy Turlingtoni ja Naomi Campbelli, et oma teismelisest poega üllatada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles