Kas Krista Lensin salgas tõesti oma suhte pea poole noorema kallimaga maha? (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Märtsikuus jäi kõmulehe peatoimetaja Krista Lensin seltskonnaüritusel silma uue ja palju noorema noormehe käevangus. Toona naine suhet ei kinnitanud, ent fotod sotsiaalmeedias annavad alust arvata, et naine jättis midagi rääkimata. 

Moegurmaanide aastasündmusel Tallinn Fashion Week'il jäi 47-aastane Lensin silma salapärase noormehe seltsis ning pealtnägijate sõnul olla paarikesel silmi jätkunud vaid teineteise jaoks. Vaata fotosid SIIT!

Elu24 võttis Lensiniga toona ka ühendust, kes uut suhet ei kinnitanud. «Tegemist on juhusliku noormehega,» kommenteeris ta.

Kui veel märtsikuus eitas Lensin suhet, siis juulis kinnitas ta Õhtulehele, et on sama noormehe näol leidnud endale uue silmarõõmu, kellega juba pool aastat koos oldud. 

Tegemist on 25-aastase Eesti noormehe Martin Sarapuga, kes Facebooki andmetel hoopis Soomes elab. Sarapu seab endast ja Kristast agaralt pilte üles ka sotsiaalmeediasse. Ühel viimasel fotol hoiavad nad ümbert kinni ning pildiallkirjaks on noormees kirjutanud: «Muska». 

Viimastel aastatel on Krista liikunud mitmete erinevate meespersoonide käevangus: suhtekorraldaja Reno Hekkonens, teletegija Oliver Muraveiski, soomlane Ari Pakarinen ja nüüd verinoor Martin Sarapu.

Teismelist tütart kasvatav naine on varasemalt meedias rääkinud, et tema suhted ei püsi, sest mehed ei pea tema kõrval kaua vastu.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles