Video: Melania Trump koges Marilyn Monroe hetke

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Melania Trump
Melania Trump Foto: SAUL LOEB / AFP/Scanpix

USA esileedi Melania Trump külastas 24. juulil Tennessees Nashville’is asuvat lastehaiglat, kogedes enne sinnalendu punastama panevat hetke.

48-aastane proua Trump oli astumas Marylandis Andrewsi sõjaväebaasis lennukisse, kui tuli tuulehoog, mis ta valget ja halli värvi kleidi tagumise poole üles kergitas, teatab Daily Mail.

Melania Trump
Melania Trump Foto: SAUL LOEB / AFP/Scanpix

Meediasse jõudnud fotodelt on näha, et tuul tõstis ta kleidi üsna kõrgele, paljastades istmiku. Samas ei olnud esileedi ehmunud näoga, vaid muigas juhtunu peale.

Melania Trump
Melania Trump Foto: SAUL LOEB / AFP/Scanpix

Melania Trumpil oli tuulega probleema ka siis, kui ta Tennessees Nashville’is lennukilt maha astus. Ta hoidis ühe käega kleidi seelikuosa, et see tuult alla ei võtaks.

Melania Trump
Melania Trump Foto: Kevin Lamarque / Reuters/Scanpix

USA meedia arvates koges esileedi Melania Trump Marylin Monroe hetke. See oli viide 1954. aasta filmile «The Seven Year Itch», kus näitlejanna Monroe on õhušahti kohal, millest tuulev õhuvool ta kleidi üles kergitab.

Marilyn Monroe
Marilyn Monroe Foto: Matty Zimmerman / AP/Scanpix

Mitmel selle aasta sündmusel on Melania Trump kandnud ka pliiatsseelikut või pikki pükse, mille puhul tuul ei saanud probleeme tekitada.

Esileedi külastas Nashville'i lastehaiglat maikuus käivitatud heategevusprogrammi «Be Best» raames. Ta tutvus haigla tööga ja mängis koos ravil olevate lastega, kellest osa põeb vähki.  

Melania Trump Nashville'i lastehaiglas
Melania Trump Nashville'i lastehaiglas Foto: Kevin Lamarque / Reuters/Scanpix
Melania Trump
Melania Trump Foto: Kevin Lamarque / Reuters/Scanpix

Lisaks Melania Trumpile on veel mitmed tuntud naised sama tuuleprobleemi käes kannatanud. Näiteks Briti Cambridge’i hertsoginna Catherine 2011. aastal Kanadas Calgarys, kus tuul ka temal seelikusaba üles kergitas.

Teada on, et kuninganna Elizabeth II mantlite ja kleitide alumise ääre õmblusse on õmmeldud väikesed raskused, mis aitavad suure tuule korral vältida rõivaäpardusi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles