Johnny Marr: The Smiths ei tule uuesti kokku

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johnny Marr
Johnny Marr Foto: AP / Scanpix

Endine ansambli The Smiths kitarrist Johnny Marr lükkas ümber väited, mille kohaselt plaanib legendaarne bänd taas kokku tulla, kuna mees ei soovi enda sõnul «ajas tagasi minna».

Viimasel aastatel on laulja Morrisey ja kitarrist Marri ümbritsenud kuulujutud võimalikust taasühinemisest vaatamata asjaolule, et mõlemad muusikud on pärast ansambli lagunemist saanud edukateks sooloartistideks, vahendab WENN.

Marr võttis hiljuti võimaliku taasühinemise teemal sõna, kinnitades, et tal on liiga palju tegemist oma praeguse bändiga «The Cribs», et The Smithsi elule kutsumise plaane heietada.

«The Smithsi taasühinemisest rääkivad jutud on, nagu tavaliselt, valed. Hetkel olen ma väga õhinas The Cribsiga uue albumi tegemisest ja veebruarikuus läheme me tuurile, nii, et ajas tagasi reisimine ei mahu hetkel mu plaanidesse,» ütles Johnny Marr.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles