Video: National Geographicu saate «Riukalik tuunikala» staar suri 28-aastasena

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nicholas Fudge
Nicholas Fudge Foto: facebook.com

Kanali National Geographic tõsielusaate «Wicked Tuna» (Riukalik tuunikala) staar Nicholas «Duffy» Fudge kaotas 19. juulil elu, kuid ta surma põhjus ei ole veel teada.

28-aastasena surnud Fudge oli pärit USAst New Hampshire’ist Greenlandist, teatab Daily Mail.

Mehe pere teatas ta lahkumisest sotsiaalmeedias ning Fudge’i surma kinnitas Greenlandis asuv matusebüroo Remick& Gendron, mis korraldab ta matuse.

Tuunikala
Tuunikala Foto: Wikipedia.org

National Geographicu sarjas «Riukalik tuunikala» jälgitakse Massachusettsist Gloucesterist pärit kalameeste tuunikalapüüki. Tuunikalad võivad kaaluda sadu kilogramme ja nende kalade eest makstakse kümneid tuhandeid dollareid.

Jaapani Tokyo kalaturg. Pildil tuunikalad
Jaapani Tokyo kalaturg. Pildil tuunikalad Foto: Wikipedia.org

Fudge oli kalalaeva Pinwheel, mille kapten on Tyler McLaughlin, esimene tüürimees ning ta astus üles ka originaalsaatest välja kasvanud saates «Wicked Tuna: Outer Banks».

Nicholas Fudge
Nicholas Fudge Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Noorelt elu kaotanud mees alustas tuunikalapüüki koos oma isaga juba lapsena. Ta võitis hiljem USAs mitmeid kalapüügivõistlusi, mille tõttu ta kutsuti saatesse «Riukalik tuunikala».

Ta pere teatas järelehüüdes: «Nick oli alati elurõõmus ja lõbus, osates seda tunnet ka teistes tekitada.  Ta armastas seiklusi, tal oli soe huumor ja talle meeldis kallistada. Jääme teda väga igatsema».

National Geographic postitas Facebooki kalamehele oma järelehüüde, nimetades Fudge’i kaotust korvamatuks.

Nicholas Fudge
Nicholas Fudge Foto: facebook.com

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles