Näitleja Selma Blair ja paljud teised nõuavad vallandatud James Gunni tagasipalkamist

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selma Blair
Selma Blair Foto: SCANPIX

Näitlejanna Selma Blair allkirjastas ja jagas petitsiooni nõudes sellega Disneylt, et nad palkaksid tagasi eelmisel reedel vallandatud «Galaktika valvurite» režissööri James Gunni.

Disney korporatsioon vallandas Gunni, kuna tulid avalikuks tema kümne aasta vanused säutsud, kus ta tegi vägistamise ja pedofiilia teemadel nalja. Gunn vabandas enda säutsude eest, öeldes, et ta «kahetses nende kirjutamist, mitte ainult sellepärast, et need olid rumalad, mitte naljakad, väga taktitundetud ja kindlasti mitte provokatiivsed nagu ma olin lootnud, aga ka sellepärast, et neid ei peegelda seda inimest, kes ma olen täna või kes ma olen juba pikka aega olnud.»

Blair aga kasutas võimalust ja kaitses Gunni pühapäeval Twitteri vahendusel, vahendas Fox News.

«James Gunn, ma tänan sind sinu talendikuse, sinu viisakuse ning sinu arengu eest mehena. Sa aitasid mind üles, kui ma olin hirmutavas kohas ja juhendasid mind hea ja viisaka seisundi suunas. Sa oled näidanud suuremat kasvu kui paljud teised, keda ma tean. Sa said aru,» kirjutas Blair.

Blair õhutas siis oma jälgijatel alla kirjutada petitsioonile, millega nõutakse, et Disney palkaks Gunni tagasi tööle.

«Sest kui inimesi karistatakse vaatamata muutumisele, siis mida see õpetab inimestele oma vigade tunnistamise ja arengu kohta? See mees on üks headest.»

Praeguseks on petitsioonil üle 210 000 allkirja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles