Meghan Markle'i tulevane vennanaine vahistati kallaletungi eest

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meghan Markle
Meghan Markle Foto: JWMAL2 / James Whatling / MEGA

Meghan Markle'i tulevane vennanaine Darlene Blount arreteeriti sel nädalavahetusel kallaletungi intsidendi eest. See toimus vaid mõned kuud pärast seda, kui ta võeti vahialla intsidendi eest, milles oli osaline ka Thomas Markle juunior, Meghani kasuvend.

Blount, kes on kihlatud Meghani poolvenna Thomas Markle juunioriga, veetis reede öö Josephine'i maakonna vanglas, süüdistatuna neljanda astme kallaletungis. Allikas ütles uudistekanalile, et politsei sai hädaabikõne Blounti ja Markle'i kodust Grants Passis, Oregonis, vahendas Fox News.

Thomas Markle Jr ja Darlene Blount
Thomas Markle Jr ja Darlene Blount Foto: JCTAR / John Chapple / JohnChapple.com / MEGA/Scanpix

37-aastane naine vabastati laupäeval pärast kautsjoni maksmist. Rohkem informatsiooni vahistamise kohta pole avaldatud.

Neljanda astme kallaletung on väga üldiselt defineeritud ning seaduse järgi võib selleks olla ka igasugune soovimatu puudutamine. Süüdistuse esitamisel piisab vaid kannatanu avalduse esitamisest. Tihtilugu tuleb ka välja, et süüdistaja valetas ning inimesi süüdistatakse selles teos ilma asjata. Selle tõttu on Washingtoni osariigis neljanda astme kallaletung kõige enam esinev kuritegu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles