Floyd Mayweather ja 50 Cent on tülis: ehk räägid neile, kuidas sa DJ-lt herpese said?

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather.
Floyd Mayweather. Foto: Vaughn Ridley / AFP

Poksija Floyd Mayweather vihastas räppar 50 Centi peale, kui avaldas sotsiaalmeedias pika tiraadi kõigest sellest, milles räppar väidetavalt süüdi on, alates lapse ema hülgamisest kuni raha kerjamiseni välja.

Poksija Floyd Mayweather kirjutas Instagramis:

«Curtis «konfidentsiaalne allikas» Jackson, sa oled pahane, et sinu vanima poja Marquee ema ei taha sinuga tegemist teha! Sinu poeg, sinu enda liha ja veri, ei taha sinuga tegemist teha! Sinu laule ei ole raadios mängitud juba teab mis ajast ning sa ei ole enam piisavalt populaarne, et plaate müüa, seega Interscope loobus sinu esindamisest. Sa oled kade iga räppari, sportlase või meelelahutaja peale, kes on populaarne või kellel on mingi põnev projekt käsil. Sa oled pealekaebaja ja meil on paberid, et seda tõestada. Sa räägid Ja-Rule'ist, aga sa varastasid tema stiili ning ehitasid selle peale üles oma karjääri. Sa oled ainuke end ise gangsteriks kuulutanud isik, kes ei ole selle nimel tööd teinud. Sa pead austust avaldama tõelisele 50 Centile, kelle nime ja kuvandi sa röövisid,» kirjutas vihane poksija.

50 Cent
50 Cent Foto: Scanpix

«Sind aitas kuulsaks saada asjaolu, et sind tulistati mitu korda, kuid sa jäid ellu, et sellest rääkida ning sa arvad, et see on lahe? Kus? Sa elad praegu kuradi Jersey korteris ning sa topid enda nina kogu aeg teiste asjadesse, et tähtis paista. Sa peaksid lihtsalt blogijaks hakkama, sest on selge, et sinu elus ei toimu midagi muud,» jätkas Mayweather. 

«Kas sa oled pahane, et Kanye West lõpetas sinu karjääri? Ainuke asi sinu elus on praegu «Power» ja kõik vaatavad seda, sest Ghost on sarja kõige vingem tegelane. Sa võid saatest lahkuda, aga inimesed vaatavad «Powerit» ikka edasi, aga siin, pärismaailmas, olen mina tõeline Ghost,» andis Mayweather järgmise löögi.

Floyd Mayweather.
Floyd Mayweather. Foto: AFP/ScanPix

«See hoone Connecticutis, mille eest sa võlgu oled, ei ole häärber, vaid prügihunnik, rahaauk, liialt suur lõks! See oli vinge, kui Mike Tyson selle omanik kaheksakümnendatel ja varajastel üheksakümnendatel oli, aga sina ei jaksa seda hooldada. Sa räägid alati, et kellelgi on näpud põhjas, aga kui ma õigesti mäletan, siis see oli Curtis Jackson, kes pankroti taotles, ja mitte Floyd Mayweather. Sa oled väga varmas teisi taga rääkima, aga ehk räägid neile, kuidas sa DJ-lt herpese said? Kus su meemid selle kohta on, ah? Või veel parem, räägi sellest, et sinu Coca-Cola diil ei olnud tegelikult 300 miljonit, sa kuradi valetaja. Ja räägi, kuidas see G-Uniti kaelakee, mille keegi ära varastas, oli tegelikult võltsing,» lisas Mayweather õli tulle.

«Pea meeles, ma olin sinuga iga päev koos ning sinu autojuht Bruce oli ka minu autojuht. Ma tean, kuhu kõik sinu luukered on maetud, nii et võta vabalt, Curtis Jackson! Ja veel, ära kunagi enam minult raha kerjama tule,» kirjutas Mayweather lõpetuseks.

 

Curtis “Confidential Informant” Jackson, you're mad because your oldest son Marquees mother doesn’t want to be with you! Your Son, your own flesh and blood don't want nothing to do with you! You haven't had a hit song on radio in who knows when and you’re definitely not hot enough to even sell records anymore so Interscope dropped you. You are jealous of any rapper, athlete or entertainer that’s hot or got something going on for themselves. You are a certified snitch and we got paperwork to prove it. You talk about Ja-Rule but you stole his whole style and ran with it! You’re the only self proclaimed gangster that’s never put in work! You need to pay homage to the real 50cent for stealing his name and his storyline. Your claim to fame was getting shot numerous times & living to tell it and you think that's Gangster? Where at? You’re currently living in a fucking apartment in Jersey, you are always in somebody else's business just to stay relevant. You should just become a blogger cause it’s obvious you don’t have nothing going on in your life. Are you mad that Kanye West ended your career? The only thing you got going on is Power and everybody watches that because Ghost is a dope ass character on the show. You can leave the show everybody will still watch Power, but out here in the real world I’m The Real Ghost. That’s not a Mansion in Connecticut that you're in debt for, that’s a dump, a money pit an oversized trap house! It was dope when Mike Tyson had it in the late 80’s early 90’s, but you couldn't afford to maintain it. You’re always talking about somebody is broke, but the last time I checked it was Curtis Jackson that filed for bankruptcy not Floyd Mayweather. So quick to gossip like a Bitch, why don't you tell everybody how you got Herpes from DJ. Where's your memes for that, huh? Or better yet, post on how your Coca-Cola deal wasn’t really 300 million you fucking liar and tell how that spinning G-Unit necklace that somebody got robbed for was fake. Just remember, I was with you everyday and your driver Bruce was my driver also. I know where all your bones are buried, so be easy Curtis Jackson! And by the way, don’t ask to borrow no more money from me.

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

Raske on öelda, miks Floyd Mayweather nii marru läks, kuid TMZ oletab, et asi võis olla selles, et 50 Cent nimetas poksijat kirjaoskamatuks ja ütles, et ta ei oska lugeda.

Räppar 50 Cent, kodanikunimega Curtis Jackson Рэпер 50 Cent
Räppar 50 Cent, kodanikunimega Curtis Jackson Рэпер 50 Cent Foto: Ap / ScanPix

50 Cent aga ei jäänud vaikseks ning vastas kiiresti poksija avaldatud kriitikale.

«Ma vist riivasin sinu tundeid, meister. Sa lasid kellelgi enda eest raamatu kirjutada. Ma võtan rahulikult, et kõik saaks välja öeldud, alustades 11 koduvägivalla juhtumist, mis sinu vastu käimas on. Oota natuke, ma toon need järjekorras välja. Sina ise küsisid seda. Hoia nüüd kinni,» vastas räppar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles