«Vampiiritapja Buffy» saab järje, kuid ühe väga suure muutusega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sarah Michelle Gellar
Sarah Michelle Gellar Foto: VALERIE MACON / AFP

Sarah Michelle Gellar, kes mängis tegelast aastatel 1997-2003, ei mängi enam peaosas uues vampiiritapja versioonis, kui produtsendid kavatsevad peaosaliseks palgata mustanahalise näitlejanna.

Sari, mis räägib noorest naisest, kes pühendab oma aja kohalike vampiiride tapmisele, saab uusversiooni ning peaosalist Buffy Summersit hakkab mängima mustanahaline näitleja, vahendas Sky News.

«SHIELDI agentide» kirjutaja Monica Owusu-Breen hakkab uues sarjas sama tööd tegema. Originaalse sarja looa Joss Whedon hoolitseb produktsiooni eest.

Joss Whedon
Joss Whedon Foto: Scanpix

The Hollywood Reporter, mis oli esimene, kes uue sarja valmimisest teatas, kirjutas, et see saab olema mitmekülgne ning mitmeski aspektis väga aktuaalne.

Aga otsust ei ole üheselt aktsepteeritud. Kuigi ühed kiidavad sarja produtsentide otsust teha «Vampiiritapja Buffy» mustanahalise näitlejannaga, siis teised ütlevad, et tegu on lihtsalt peaosalise nahavärvi muutmisega, kuid sarja sõnumi jääb siiski samaks.

Häälenäitleja Justin Frac on otsuse poolt ja tõi ühes enda säutsus välja ka originaalsarjas kaasalöönud mustanahalise vampiiritapjad.

Kuid autor Lilliam Riveral on asjast segased tunded. Ta kirjutas: «Ma armastasin Buffyt. Aga kas tead, mida ma veel armastan? Kui Hollywood otsib uusi lugusid kirju nahavärviga inimestelt selle asemel, et jutustada vanasid lugusid, kuid vahetada näitlejaid.»

Sarah Michelle Gellar aga ei ole enda eemalejäämist kommenteerinud, kuid kirjutas märtsis, et tema tuntuks teinud sari on naiste jaoks palju ära teinud.

Tagasi üles