Ei püsi need riided seljas: endine lapspruut Courtney Stodden võttis paljaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Courtney Stodden.
Courtney Stodden. Foto: CSWES / Scanpix

Endine lapspruut ning värskelt lauljakarjääriga algust teinud Courtney Stodden ehk uue nimega Ember postitas sotsmeediasse foto, millel näitsik ihualasti poseerib.

Courtney sattus avalikkuse tähelepanu alla, sest abiellus juba 16-aastaselt näitleja Doug Hutchisoniga, kes oli sel ajal oma 50dates eluaastates. Tänaseks päevaks on paar lahku läinud ning käimas on lahutusprotsess.

2015. aastal avaldas Vivid Entertainment Courtney seksvideo, milles naine üksinda figureeris. Hiljem lubas ta kogu teenitud palga heategevuseks annetada. 

Käesoleva aasta alguses teatas, et on hakanud tegelema muusikaga. Uue muusika ja albumi promo tarbeks kannab naine punast parukat ning esineb nime all Ember. Oma kaunist keha pole ta kunagi häbenenud ning ei hiili kõrvale võimalusest seda näidata.

Sel korral näitas ta oma kehavõlusid Instagrami vahendusel, postitades sinna mustvalge foto, millel naisterahvas on täiesti paljas. 

Vaata kõnealust pilti:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles