Jube! George Michaeli ekspeika tegi tema surma kohta jahmatava avalduse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
George Michael ja Fadi Fawaz
George Michael ja Fadi Fawaz Foto: SCANPIX

Briti muusiku George Michaeli endine elukaaslane Fadi Fawaz väidab oma hiljutises avalduses, et muusik sooritas 2016. aastal enesetapu, vahendab Mirror.

Fadi Fawaz väidab ka, et muusik võttis endalt elu jõuluõhtul ning et see oli tema viies enesetapukatse.

Fadi on varasemalt rääkinud, et leidis 53-aastase George Michaeli päev pärast jõuluõhtut, ent on ta nüüd oma juttu muutnud.

«Mul on kõrini sellest, et inimesed muudkui uurivad, mis päeva pärast jõule juhtus,» sõnab mees. «Las ma räägin siis teile - George suri oma ema sünnipäeval, niiet see ehk vastab mõnele te küsimusele.»

Muusiku ema Lesley Harrison sündis 24. detsembril 1938. aastal ning suri pärast võitlust vähiga 1997. aastal.

Lisaks jätkab Fadi: «Rääkimata sellest, et tal võttis viis katset, enne kui ta suutis oma elu lõpetada. Arvan, et see on oluline osa loost.» Fadi sõnul leidis ta oma armastatu surnukeha mehe kodust Goringist.

Muusika perekonna soovil ei ole mehe surmapõhjust varem avaldatud. Arvati, et George Michael suri 2016. aastal maksa- ja südamehaiguse tagajärjel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles