Golden weekend klubis Kapp

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Golden weekend klubis Kapp
Golden weekend klubis Kapp Foto: Klubi Kapp

Heterosõbralik gay-klubi Kapp lööb uksed pauguga lahti, et reedel ja laupäeval kella 6ni hommikul kõigile lõbujanustele seksikaid ja patuseid kogemusi pakkuda.

Reedel on Kapp noore ja sarmika laula Dimmy Rocks´i päralt. Kuigi noore mehe hääl sobiks suurepäraselt rock-ooperisse, siis sellel õhtul tulevad esitlusele vaid Kappi sobivad klubihümnid («I've got the mooooooves... like jagger»– hell, yeahhhh!).

Riia vabameelsete klubi Golden saadab laupäevaks Kappi komandeeringusse DJ MazIce´i – «raudse leedi», kes on 2007. aastast DJna tegutsenud. Tütarlaps, kes varem mängis lisaks DJtamisele ka jäähokit, on Riias tuntud eelkõige enda meeldiva ja mõnusa suhtlemise poolest, kuid kiidusõnu saanud lisaks ka tänu tehnilistele DJ-oskustele. Tema kolleegid on küll vahetevahel öelnud, et ta ei suuda sageli valida ning on kahevahel. Kuid see ütlus kehtib eelkõige tema eraelu ning privaatsete valikute kohta.

NB! Kapis on igal reedel ja laupäeval kell 23.00-00.00 õnnelik tund, mil kõik joogid klubitajatele 50% soodsamalt.

Hommikutundidel ehk alates kella 4st on Kappi oodatud kõik järelpeole, sest sissepääs on tasuta ja teravat mehhiko toitu jagub kõigile himuratele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles