Lea Arme: Ada vaatas elu rõõmsa külje pealt

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ada Lundver mullu oktoobris.
Ada Lundver mullu oktoobris. Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Ajakirjanik ja Ada Lundveri eluloo «Ada Lundver. Millal ma olin staar?» autor Lea Arme meenutas täna lahkunud näitlejannat kui väga säravat ja sooja inimest, kes vaatas elu rõõmsa külje pealt.

«Temas oli nii palju lusti ja minu meelest oli ta äärmiselt andekas naine. Mul on väga kahju, et ta ei võinud teha rohkem tööd omal ajal ja see anne jäi paljuski kasutamata,» rääkis Lea Arme.

Arme arvates ei olnud Lundver auahne inimene. «Ta võib-olla ei pidanud ennast ka väga andekaks. Tal ei olnud nii palju ambitsioonikust kui oleks võinud olla,» ütles Arme.

«Adat võiks meenutada ikka rõõmsalt ja helgelt,» sõnas Arme ning lisas, et tal on kahju sellest, et noorem põlvkond võib-olla ei teagi, kes Ada kunagi oli ja mis ta tegi. «Karta on, et nooremad inimesed teavad peamiselt kollase meedia loodud kuvandit Ada Lundverist.»

«Ada oli särav ja soe, temaga sai alati palju nalja. Hästi kihvt inimene. Ma olen väga tänulik saatusele, et mul oli õnne teda tunda ja temaga koos aega veeta,» ütles Arme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles