Kas mitmekülgses Jesse Lees on Martini verd?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esialgu võttis talendijahist osa seitse eesti poissi. Tänaseks on nendega liitunud väga palju uusi põnevaid kandidaate. Teiste seas ka mitmekülgne mees Jesse Lee
Esialgu võttis talendijahist osa seitse eesti poissi. Tänaseks on nendega liitunud väga palju uusi põnevaid kandidaate. Teiste seas ka mitmekülgne mees Jesse Lee Foto: Martini

Septembris alustas vermutite ja vahuveinide tootja Martini uue telereklaami meespeaosatäitja otsimist. Reklaami peaosatäitjaks valitud õnneseene tasu on 150 000 eurot!

Esialgu võttis talendijahist osa seitse eesti poissi. Tänaseks on nendega liitunud väga palju uusi põnevaid kandidaate. Teiste seas ka mitmekülgne mees Jesse Lee.

Enda sõnul hoiab Jesse silmad kõrvad kogu aeg lahti, et midagi põnevat märkamata ei jääks.

Jesse laulab, putitab mootorrattaid, ehitab jalgrattaid, osaleb moeüritustel modellina, seikleb maailmas ringi ja tegeleb veel tuhande erineva asjaga.

Jesse enda sõnul tuleb unistada suurelt ja oma unistuste nimel kõvasti vaeva
näha, sest siis hakkavad suured asjad juhtuma varem, kui arvatagi oskad.

Kokku on hetkeseisuga Martini-poisiks kandideerimas 15 eestlast. Endiselt juhib ülekaaluka häältearvuga kõigi riikide arvestuses Tom-Olaf Urb - näitleja Viire Valdma ja laulja Toomas Urbi poeg.

Hääletada saab kuni 8. oktoobrini! Seega on jäänud vaid loetud tunnid, et aidata Eesti noormehed 35 parema hulka!

Oma hääle saab anda Martini Facebooki fännilehel!

Kiika Jesse promovideot!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles