Star Treki» näitlejaterivi kasvab jõudsalt

Eger Ninn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Clifton Collins Jr.
Clifton Collins Jr. Foto: AdMedia / Sipa Press / Scanpix

Uue «Star Treki» näitlejate nimekiri järjest kasvab. Sinna on nüüd veel lisandunud näiteks ka sarja «Kodus ja võõrsil» staar Chris Hemsworth ja Clifton Collins Jr.

24-aastane Hemsworth hakkab 11. «Star Treki» filmis mängima George Kirki, kapten James T Kirki isa, vahendab contatmusic

Eelmisel nädalavahetusel korraldati ka avalik proov inimestele, kellel on «erilised» omadused, et neid hiljem filmis kasutada.

Filmi meeskonna otsimise avalduses seisis, et otsitakse ennekõike «inimesi, kellel on huvitav ja eriline nägu, näiteks nagu pikk kael, väike pea, eriliselt suur pea, laialiasetsevad silmad, putukasilmad, lähestikku asetsevad silmad, ülisuur laup, lühem ülahuul, kõvasti esilekerkivad põsesarnad, liiga suured või liiga väiksed kõrvad või nina.»

Lisatud oli veel seegi, et inimesed, kes on «deformeerunud näoga, ülilihtsa välimusega, üliperfektse välimusega, kaksikud, kolmikud, kõhnunud või näiteks kuningliku hoiakuga», lähevad ka arvesse.

«Tegemist on eepilise projektiga ning me otsime kõige intrigeerivamaid ja huvitavamaid nägusid, et korralik film teha,» öeldi veel avalduses..

Filmi lavastajaks on ülimenuka sarja «Lost» («Teadmata kadunud») looja JJ Abrams. Stsenaariumi panevad kirja Alex Kurtzman ja Roberto Orci.

Nädalavahetusel kinnitati, et Winona Ryder hakkab filmis mängima Amanda Graysonit, kes on noor inimesest Mr. Spocki ema. Briti humorist Simon Pegg kehastab aga noort Scotty’t.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles