Riho Sibula DVD jõuab müügile

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SAKALA01:MUUSIKAFESTIVAL: VILJANDI, EESTI, 20JUN08
XI SUURE-JAANI MUUSIKAFESTIVAL. Kontsert Mäe ja Thule lood Lõhavere linnamäel. Pildil Riho Sibul.
er/ Foto ELMO RIIG/ SAKALA
SAKALA01:MUUSIKAFESTIVAL: VILJANDI, EESTI, 20JUN08 XI SUURE-JAANI MUUSIKAFESTIVAL. Kontsert Mäe ja Thule lood Lõhavere linnamäel. Pildil Riho Sibul. er/ Foto ELMO RIIG/ SAKALA Foto: Elmo Riig / Sakala

Täna ilmub Riho Sibula DVD, mis on salvestatud tänavuse Viljandi kitarrifestival ajal pärimusmuusika keskuses antud kontserdil.


Riho Sibula kõrval astuvad põhiansambli koosseisus lavale kauaaegsed sõbrad ja muusikud Ain Agan, Robert Jürjendal, Toomas Rull, Raul Vaigla, Meelis Vind ning külalisesinejatena Erkki-Sven Tüür, Peeter Malkov ja Raivo Tafenau. Kontsertsalvestuse režissöör on Jaanus Nõgisto.

Sel aastal üle-eestilise tuuriga oma viiekümnendat sünnipäeva tähistanud Riho Sibul oli Viljandi kitarrifestivali ava-aasta residentartist, kelle suvine kontsertide sari päädiski festivalil avaliku DVD salvestusega.

Riho Sibul on oma muusikuteel osalenud sellistes koosseisudes nagu Lainer, Music Seif, Magnetic Band, Haak, In Spe, Propeller, instrumentaaltrio VSP, Ultima Thule, Eesti Keeled ning Estonian Dream Big Band.

Sooloplaadid «Poeet külmetab klaasmäel», «Jahe sinine», «Must» ja «Lood» on Riho Sibula kinnistanud kuulajate meeltesse kui vaheda tabavusega laulja ning kitarristi.

Riho Sibula DVD annab välja mittetulundusühing Eesti Muusikaharidus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles