Missispetsialist Raivo Kiisler möllas noorte tibidega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanal 2 suur sünnipäevatrall Vol. 2
Missitaat Raivo Kiisleri ümber tiirlevad alati noored kaunitarid
Kanal 2 suur sünnipäevatrall Vol. 2 Missitaat Raivo Kiisleri ümber tiirlevad alati noored kaunitarid Foto: Viktor Burkivski

Hiljuti toimunud Kanal 2 sünnipäeval sai õhtu edenedes näha mõndagi põnevat. Näiteks vahetas nii mõnigi glamuuritar õhtu jooksul oma silmarõõmu mõne kobedama eksemplari vastu. Eriti kõva tibimagnet näis olevat missispetsialist Raivo Kiisler (53).

Veel möödunud aastal oli missiemme Tiina Jantsoni tantsustaarist poja, Egert-Sören Nõmme (17)  silmarõõmuks kaunis eurovisioonilaulik Getter Jaani (18). Kanal 2 sünnipäevale saabus alaealine piduline aga juba uue blondi sõbrannaga.

Õhtu edenedes puges tibi aga hoopis missitaat Kiisleri kaenlasse. Tuvikesed sahistasid seni, kuni märkasid neid jälgivat fotokaamerat. Blondiin tegi kiirelt vehkat.

Kuid Kiislerit ei paistnud seik kurvastavat. Noore tibi vahetasid kiirelt välja kaks lustlikku brünetti, kes pakkusid mehele meelelahutust täiel rinnal.

Kiika pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles