Ülinoorelt emaks saanud tüdruk: mulle öeldi, et ma olen rõve

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kayleigh Snaith
Kayleigh Snaith Foto: Facebook

13-aastaselt emaks saanud Kayleigh Snaith sõnas, et kooli lõpetamine oli raske, sest teda narriti, kuid sai sellega tänu emale ja tütrele hakkama.

Praegu 16-aastane Kayleigh Snaith, kelle tütar on juba kahe-aastane, sõnas, et kui ta pärast lapse sündi kooli läks, siis kutsuti teda rõvedaks ja talle öeldi korduvalt, et ta rikkus oma elu ära, kirjutas Mirror.

Nüüd on teismeline tüdruk näidanud kõikidele enda kriitikutele, et tänu sihikindlusele ja vanemate abile on ta hakkama saanud ja lõpetas kooli.

Kayleigh läheb aga juba septembrist kolledžisse muusikat õppima ning tähistas seda koos pisitütre Harleyga ülesmukkimisega.

Kayleigh Snaith koos pisitütrega
Kayleigh Snaith koos pisitütrega Foto: Facebook

Inglismaal, Durhami maakonnas elav Kayleighi sõnas, et ta tahtis Harley endaga lõpuballile kaasa võtta, et näidata kõikidele noortele emadele, et noorelt lapse saamine ei pea veel maailmalõpp olema.

Ta rääkis: «Kui Harley alles vastsündinud oli, siis ma istusin koos temaga koos üleval. Mõnikord isegi kaks või kolm tundi öö jooksul. Ja siis hommikul läksin kooli. Kodus olin ma ema ja täiskasvanud oma tütrele, aga koolis olin ma õpilane, laps, kes oli seal, et õppida.»

«Ma olin kogu aeg väsinud, inimesed ütlesid mulle, et ma olen rõve, minust ei saa midagi, ma olen halb ema ja ma rikkusin enda elu ära,» meenutab noor ema.

«Aga teadmine, et Harley ootab mind kodus, aitas mul sellest kõigest võitu saada, see motiveeris mind pingutama meie ühise tuleviku nimel,» lisas Kayleigh Snaith.

Kuigi 13-aastane Kayleigh ei tahtnud alguses vanematele öelda, et ta on rase, tegi ta seda õppejõu abiga siiski. Ema ja isa on talle algusest peale toeks olnud ja teda kõigega aidanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles