Argo ja Helena romaan jätkub?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Tantsud tähtedega" 6.saade
"Tantsud tähtedega" 6.saade Foto: Jelena Rudi
Hittsaate «Tantsud tähtedega» võitnud paar Helena Liiv ja Argo Ader liiguvad seltskonnaüritustel käsikäes.

Viimati nähti Argot ja Helenat koos Maarja-Liis Ilusa plaadi «Homme» esitlusel ja pealtnägijate sõnul käitusid tantsustaarid nagu armunud tuvikesed, kirjutab Just.

Kui algul istuti siivsalt kõrvuti, siis peo edenedes istus Helena suisa Argo süles. Kohalviibijate sõnul on paarike silmanähtavalt armunud.

Hiljuti Naistelehele antud intervjuus tunnistas Argo abikaasa Reine (39), et tantsusaate tõttu oli nende pereelu pea peale pööratud, kuid lisas samas, et mitte halvas mõttes.

Sahinate peale, et Argo ja Helena vahel on lennelnud sädemed juba saate algusest peale, Reine vaid naerab. Naise sõnul on lahus oldud aeg pigem õpetanud neid Argoga rohkem koosveedetud aega hindama.

Argo lubas aga, et plaanib pärast saate lõppu tegeleda peaasjalikult oma pere ja tööasjadega, mis unarusse jäänud. Samas aga on teada, et Argol ja Helenal on ka jõulude ajaks päris palju esinemisi planeeritud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles