Russell Brand kaotas süütuse prostituudile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Russell Brand
Russell Brand Foto: SCANPIX

Briti päritolu koomik Russell Brand kirjutab oma uues autobiograafilises raamatus «My Booky Wook», et kaotas süütuse ühele Hong Kongi prostituudile, kelle ta isa oli poja jaoks kinni maksnud.

Brand tunnistab, et tema naistealane kinnisidee sai alguse esimesest seksuaalkogemusest, vahendab Digitalspy.

«See episood, mis toimus Hong Kongis koos mu isaga, kui ma 17 olin, defineeris minu suhted naistega. Ühel päeval läksime me mingisugusesse räpasesse kõrtsi ja üsna kiirelt istusin ma baaritoolil koos filipiinlasest prostituudi, Mary-Louga. Seejärel lahkusime me taksoga, milles oli kolm Aasia päritolu prostituuti, keda mu isa oli kaasa kutsunud,» kirjutas Brand.

«Hotellitoas asus isa oma kahte prostituuti riidest lahti võtma, mina istusin teise topeltvoodi serval koos kolmandaga. Ta ilmselt teadis, et ma olin süütu, kohe, kui voodiseiklus algas. Selle puhkusereisi käigus seksisin ma veel mitmete prostituutidega, ei kasutanud kordagi kondoomi ja ei armunud kordagi,» lisas mees.

«Seksiisu kasvades leidsin ma ennast järjest meeleheitlikumalt missioonilt, üritades seda rahuldada.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles