Anu Saagim paljastas: mis sai viineritest pärast pidu?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanal 2 tähistas 18. sünnipäeva
Kati Toots mekkis Anu Saagimi viinereid
Kanal 2 tähistas 18. sünnipäeva Kati Toots mekkis Anu Saagimi viinereid Foto: Jelena Rudi

Seltskonnahing Anu Saagim oli end Kanal 2 sünnipäevaks tõeliselt üles löönud.

Trenditeadlik ja moelemb Elu24 peatoimetaja tõmbas fotograafide ja külaliste tähelepanu juustesse kinnitatud pesuehtsatest viineritest pärjaga.

Saagimi välimuse eest hoolitsenud meigikunstik Reet Härmat arvas, et kui peol toitu puudu tuleb, siis saaks kõhutäiteks Anu peast paar vorstikest haarata.

Ka stilist Ženja Fokin pani juba varakult viineritele silma peale ning pakkus välja, et võiks koos Anuga peo lõpetuseks grillviinereid teha.

Selleni aga ei jõutudki, sest Ženja leidis bravuuritari sõnul peale hoogsat afterparty`t kehakinnitust Vabaduse väljaku lähedal asuvast kiirtoitu müüvast kioskist.

«Viinerid olid mõeldud mamma koerale, aga kuna koer neist väga ei hoolinud, siis andis mamma need tänavakassidele, kelle organism on pisut enam karastunud,» ütles Saagim.

«Ilmselt ei meeldinud koerale viinerite lõhn, kuna pritsisin neid oma Agent Provocateur parfüümiga, et vorstikeste isuäratav lõhn näljaseid mu soengut ampsama ei meelitaks. Enne kiisudele andmist võttis mamma need kilest välja ja pesi puhtaks,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles