Räppar Wiz Khalifa banaanisöömissoovitus tekitas paraja melu

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wiz Khalifa
Wiz Khalifa Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS

Hiljuti antud intervjuus rääkis räppar Wiz Khalifa, et mehed ei tohiks banaane tervelt süüa, kuna see jätab imeliku mulje.

«Sa pead selle pooleks murdma. Kui sa hammustad banaani, siis sa oled imelik,» rääkis räppar The Breakfast Club raadiointervjuu ajal. «Kui sa oled mees ... mehed peavad banaani pooleks murdma. Sa pead selle tükkideks murdma, vennas,» lisas ta.

Sellel hetkel tuletas saatejuht Khalifale meelde, et tegu on ju vaid lihtsalt puuviljaga, aga räppar ei lasknud ennast ümber veenda ja jäi endale kindlaks, et meesterahvas ei peaks kunagi tervet banaani endale suhu panema, kirjutas news.com.au.

«Ma püüan sind lihtsalt aidata, vennas. Kui sa oled avalikus kohas ja sööd banaani, siis murra see tükkideks,» kordas ta oma nõuannet.

Wiz Khalifa, Amber Rose
Wiz Khalifa, Amber Rose Foto: Scanpix

Kui veel ei olnud aru saada, siis Khalifa on vägagi selle poolt, et naised banaane sööksid, ning rõhutas isegi, et kui nad teevad seda «lohakalt», siis nad saavad endale sotsiaalmeedias rohkem jälgijaid.

Nagu arvata võis, siis tekitasid Wiz Khalifa banaani söömise reeglid Internetis suure melu ja seda nii meeste kui naiste seas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles