Pildigalerii: nädalavahetuse peomelu ööklubis Apollo

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel, 30. septembril avas Tallinnas uksed Euroopa üks suurimaid ööklubisid - Apollo Live Club.

Avaõhtul astus esimese staarina Apollo Live Club’i värsketele lavalaudadele popmuusika ikoon Ace Of Base!

Kohe järgmisel õhtul möllas Apollo laval juba Grammyga pärjatud hip-hopi legend Coolio. Kuigi rahvast oli hõredalt, oli see ainulaadne võimalus saada osa Mr. «Gangsta´s Paradise´i» eksklusiivsest klubikontserdist.

Euroopa ühe suurima ööklubi Apollo Live Club´i (Tartu mnt. 17) üks omanikke Sten-Erik Jantson usub, et igaüks kes uue klubi uksest sisse astub, saab meeldiva üllatuse osaliseks. Liialdamata võib öelda, et endistest klubidest (Parlament ja Spider) on alles jäänud ainult välisfassaad. Erinevalt paljudest teistest hiljuti avatud klubidest on Apollo Live Club muutunud tundmatuseni ja läbinud täieliku uuenduskuuri.

Jantsoni sõnul on tegemist ainulaadse kontsertareeniga, kus läbi kolme korruse on võimalus nautida parimaid esinejaid nii meilt, kui mujalt ning pärast pidutseda hommikutundideni. Linna ühe parima valgus- ja helitehnikaga kontsertsaal saab kindlasti olema esinemispaik paljudele suurtele rahvusvahelistele ja ka kodumaistele staaridele!

Apollo Live Club hakkab lahti olema kolmpäevast laupäevani.

 

Kiika pilte!

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles