Kosmikute asemel esinev Metsatöll: olgu see, Kõmmari, viimane kord kui me su hädast välja aitame, järgmine kord pead end isiklikumalt välja vabandama!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Folkmetal ansambel Metsatöll: üleval Markus Teeäär, vasakul Tõnis Noevere, paremal Raivo Piirsalu, all Lauri Õunapuu.
Folkmetal ansambel Metsatöll: üleval Markus Teeäär, vasakul Tõnis Noevere, paremal Raivo Piirsalu, all Lauri Õunapuu. Foto: Metsatöll

Kosmikute basskitarristi Raivo Rätte ehk Kõmmari ootamatu surma tõttu jäävad ära mitmed bändi kontserdid. «Ostrova festivalil sedakorda siis mitte Kosmikud, aga Metsatöll,» annab Facebooki vahendusel teada ansambel Metsatöll. 

«Head sõbrad, lähedased. Langetame hetkeks mälestuseks pea meie hea sõbra ja teekaaslase Raivo Rätte alias Kõmmari (1970-2018) peale mõeldes. Meie kõige suuremad hetked ning Metsaöllu tippu tõusmine algas just tänu sinule, Kõmmari. Mäletame muhedusega meie ühist tuuri sinu bändiga Kosmikud. Tuuri pealkiri oli: "Kosmoses näeme, raisk". Igaljuhul näeme, Raivo. Igatahes!» kirjutab Metsatöll Facebooki postituses. 

Lisades: «Aga olgu see, Kõmmari, nüüd viimane kord kui me su hädast välja aitame, seekord me veel tuleme ja mängime su eest, järgmine kord pead end kuidagi isiklikumalt välja vabandama! Ostrova festivalil sedakorda siis mitte Kosmikud, aga Metsatöll. 21. juulil, Ostroval kell 22.00.»

Raivo Rätte ehk Kõmmari oli Kosmikute basskitarrist alates bändi moodustamisest 1999. aastal. Muusik suri raske liiklusavarii tagajärel 18. juulil ning ta oli 48-aastane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles