Ace of Base kontserdiga avas uksed Eesti moodsaim ööklubi Apollo Live Club

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reede õhtul avas Ace of Base kontserdiga oma uksed Eesti suurim ning moodsaim kontserdiareen ja ööklubi Apollo Live Club. Tänase programmi naelaks on hip-hopi maailmanimi Coolio.
 


 “Läbi kolme korruse 2000 külastajat mahutav klubi saab olema sulam kontserdikohast ja ööklubist, täites seega ära aastaid taga igatsetud peokoha, kus saab nautida staaride kontserte ning jääda edasi klubisse pidutsema,” ütles Apollo juht Sten-Erik Jantson. “Kuna Saku Suurhall, Rock Cafe ja Nokia on pelgalt kontserdipaigad, siis puudus meil seni universaalne peokoht,” lisas Jantson.

 2000 külastajaga kontseriareen annab võimaluse tuua Eestisse staare, kelle jaoks Saku Suurhall on liiga suur ja kõle, Rock Cafe liiga väike ja rokilik ning Nokia oma istekohtadega liiga ametlik ja kammitsetud.

 
Apollo Live Club pakub eriprogrammi kolmapäevast laupäevani. Reedeti hakkab lava kuuluma tuntud välisesinejatele, kolmapäeviti toimuvad Apollos eesti tippartistide kontserdid.

Neljapäevad on lava moodsaimate R’n’B rütmide ja DJ Defkut-i päralt, ning laupäevad Rootsist toodava eriprogrammi käes. Laupäevased artistid esitavad live-s hetke tipphitte ning öö kulmineerub Studio 54-stiilis disko-showga.

Kiika pilte uuest ööklubist!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles