Mairold Millert on pokkerifänn

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mairold Millert
Mairold Millert Foto: Kanal 2

7. oktoobril KUMUs aset leidval Cosmo Glämmilaadal toimuval pokkeriturniiril on võimalus end lisaks moeostude tegemisele proovile panna Mairold Millerti, Stig Rästa, Maarja-Liis Ilusa, Liina Vahteri, Leemet Pritsi ja Silver Laasi vastu.

Pokkerit juba mitu aastat hobikorras harrastav Mairold räägib enda ja pokkeri sõprusest: «Kunagi Inglismaal elades ühel sünnipäeval kutid mängisid ja nii hakkas huvi pakkuma. Sealt edasi hakkasingi vaikselt õppima. Põnev mäng on ja see on hea kombinatsioon toredast seltskonnast, adrenaliinist ja mõttemängust. Pealegi saab pokkerilaudades kogu aeg palju nalja, sest seltskond proovib ju bluffides teisi hirmutada, mis kaardid tal parasjagu käes võivad olla.»

Cosmopolitani Glämmilaat toimub 7. oktoobril algusega kell 18.00 KUMUs. Oma ehete, riiete ja kingadega kauplevad tuntud Eesti naised, esinevad Getter Jaani, Rosanna, Kevin Johannson. Õhtujuht on Marten Kuningas.
Pokkeriturniiri võitja saab 300eurose pileti Triobeti proffide live-turniirile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles