Fotod avariikohast: muusik Raivo Rätte surmaga seoses peeti kinni ekskaasa uus partner

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ootamatult lahkus meie seast Kosmikute basskitarrist Raivo Rätte, mees suri raske liiklusõnnetuse tagajärjel, kui tema eksabikaasa uus partner teda autoga rammis. 

Politsei esialgsetel andmetel sai häirekeskus öösel teate, et Nõmmel Kivi tänaval ründas 48-aastane mees 27-aastast meest ja 40-aastast naist. Sündmuskohale jõudnud politseinikud leidsid sündmuspaigalt avariilise sõiduauto Audi A6, katkise aia ning selle juurest 48-aastase raskelt viga saanud mehe.

Mees toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse, kus tema elu kahjuks päästa ei õnnestunud. Hiljem selgus, et tegemist oli muusik Raivo Rättega.

Politseinikud pidasid noorema mehe pärast haiglas käimist kahtlustatavana kinni. Mees oli kaine ja omab juhtimisõigust. «Teame hetkel nii palju, et poolte vahel oli tüli ning see ei leidnud aset esimest korda. Kaks päeva varem külastas noorsoopolitseinik sama perekonda ning suhtles naise ja lastega.» ütles Põhja prefektuuri kriminaalbüroo juht Urmet Tambre.

Politsei alustas kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi 118 järgi, mis käsitleb raske tervisekahjustuse tekitamist, mille tagajärjel saabus surm. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel ning politsei palub pealtnägijatel ühendust võtta numbril 5883 6465.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles