Kosmeetikafirma loobus Teri Hatcheri süüdistamisest

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teri Hatcher
Teri Hatcher Foto: Reuters / Scanpix

Kosmeetikafirma, mis süüdistas oma näitlejannast reklaamnägu Teri Hatcherit lepingu rikkumises, võttis süüdistuse tagasi.

Nimelt süüdistas Hydrodermi nime kandev kosmeetikatootja «Meeleheitel koduperenaiste» staari konkureeriva ettevõtte toodete reklaamises ja 2005. aastal sõlmitud lepingu rikkumises, kirjutab Digitalspy.

Eelmise aasta detsembris andis Hydroderm näitlejanna kohtusse, ehkki Hatcher nimetas süüdistuse täiesti valedeks ja teenimatuteks.

Nüüd aga loobus firma Hatcheri süüdistamisest. «Hydroderm LLC võttis tagasi kõik Teri Hatcherile esitatud süüdistused, muuhulgas ka selle, nagu oleks ta mingeid konkureerivaid tooteid toetanud,» teatas firma esindaja.

«Teri Hatcher on äärmiselt ausameelne naine. Meil on siiralt kahju, et tekitasime oma kohtuasjaga talle ebasoodsat meediakajastust,» lisas Hydrodermi esindaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles