Imre Sooäär sattus lennuintsidenti

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Imre Sooäär
Imre Sooäär Foto: Teet Malsroos / SL Õhtuleht

Möödunud nädala neljapäeval sattus Pariisist naasnud riigikogulane Imre Sooäär tagasiteel SASi lennukis ebameeldivasse intsidenti.

Lisaks sellele, et lend vahepeatuspaika Kopenhaagenisse viibis, seati ta istuma äriklassi asemel turistiklassi, kirjutab Kroonika.

Kuigi Sooäär üritas juba õhku tõusnud  lennukis segadusse selgust tuua, pöördudes piletiga ühe stjuardessi poole,  jäi olukord endiseks.

Vaidlus Sooääre ja stjuardessi vahel  lennuki vahekoridoris  kujunes kohati ägedaks, kuid positiivset lahendust see riigikogulasele ei toonud.

«Ta isegi keeldus seda piletit uurimast, arvates, et viga tehti Pariisis ning nemad ei saa enam midagi teha. Kavatsen hüvitist nõuda,» lausus Sooäär.

Samal õhtul Kopenhaagenist Tallinnasse edasi lennata ei õnnestunud Pariisis viibinud lennu tõttu ei Sooäärel ega ka teistel. SAS majutas kogu grupi Kopenhaagenis hotelli, Tallinnasse lennati alles järgmisel hommikul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles