Puuetega inimeste seksivajadused saavad rahuldatud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ratastooli kasutajad
Ratastooli kasutajad Foto: AFP / Scanpix

Šveitsis asuv heategevusorganisatsioon Welfare Group for Disability and Sexuality asus hoolitsema puuetega inimeste seksivajaduste eest ja otsis vabatahtlikud, kes olid nõus seksima puuetega inimestega.

Baselis asuva organisatsiooni esindaja sõnul leidsid nad ka massöörid, kes puuetega inimestele erootilist massaaži teevad, kirjutab metro.co.uk.

«Lisaks on meil ka puuetega homoseksuaalide jaoks sekspartnerid leitud,» sõnas heategevusorganisatsiooni esindaja Aiha Zemp.

Zempi sõnul on puuetega inimestel samasugused vajadused nagu tervetel inimestel.

«Seks on söömise ja joomise kõrval inimese üks põhivajadusi. Võitleme selle eest, et puuetega inimestel oleks seksivõimalus,» lisas esindaja.

Zempi sõnul on nende töötajate nimekirjas kolm meest ja üks naine, kes pakuvad erootilist massaaži ning üheksa vabatahtlikku «seksitöötajat».

«Hiljuti lisandusid puuetega homoseksuaalide jaoks ka kaks «seksiteenindajat»,» sõnas Zemp.

Zemp eitas, et nende organisatsioon tegeleb prostitutsiooni vahendamisega.

«Suurim vahe on selles, et meie töötajad lähtuvad oma puudega kliendi vajadustest ega võta oma teenuse eest tasu,» lisas esindaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles