Telekanal andis teada, kes asendab Pauley Perrette'i legendaarses sarjas «NCIS»

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pauley Perrette
Pauley Perrette Foto: DANNY MOLOSHOK/Reuters/Scanpix

Pärast seda, kui Pauley Perrette andis teada, et ta lõpetab pärast 15 hooaega legendaarse Abby Sciuto mängimise sarjas "NCIS", pidi telekanal CBS välja mõtlema, kes hakkab armastatud tegelast asendama. Täna anti teada, et näitleja osas on otsus tehtud.

Abby Sciuto on kohtuekspertiisi ekspert, keda Pauley Perrette mängis 15 hooaega. «NCIS» uueks kohtuekspertiisi eksperdiks saab tegelaskuju, kes tegelikult juba Perrette'i viimasel hooajal sarjas kaasa lõi. 

Temaks on Diona Reasonover, kes mängib tegelaskuju Kasie Hinesi, vahendab Fox News.

Reasonoveri tegelaskuju debüteeris sarjas selle aasta märtsis, mängides David McCallumi mängitava Ducky assistenti. Pärast paari esinemist sarjas liitus Reasonover koos teiste tegelastega Perrette'i viimases episoodis.

Pärast seda kui «NCIS-i» 15 hooaja viimane osa 8. mail eetrisse jõudis säutsus Perrette Twitteris, et teda olla sarja võtete ajal ahistatud ning kiusatud. 

Telekanal vastas selle peale, et kuigi Perrette lahkus sarja juurest kavatsevad nad uurida, mis tegelikult juhtus. Praegu ei ole veel mingeid avastusi tehtud.

«NCIS» sarja 16 hooaja võtted on praegu käimas. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles