David Beckhami voodilinad on kuum kaup

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Beckham
David Beckham Foto: AFP / Scanpix

Üks Austria raadiojaam pani oma meelelahutussaates auhinnana välja voodilinad, mille vahel kuulus jalgpallur David Beckham magama hakkab.

Raadiosaates paluti Beckhami fännidel vastata küsimusele, kas ja miks nad läheksid hotellituppa, milles on varem öö veetnud kuulus jalgpallistaar, kirjutab stuff.co.nz.

Raadiojaama esindaja sõnul oli huvi nende pakkumise vastu nii suur, et kommunikatsioonikanalid ummistusid.

«David Beckham jätab tavaliselt ka oma aluspesu hotellitubadesse. Ta ei kanna aluspükse kunagi kaks korda, vaid tellib endale alati uued,» lisas üks saatejuhtidest.

Austria raadiojaam sai hotelliga, kuhu selle nädala lõpul majutatakse Inglise jalgpallimeeskond, kokkuleppele, et nende saate võitja saab veeta aega Beckhami hotellitoas pärast seda, kui kuulus staar on lahkunud.

«Meie saate võitjal on võimalik pugeda samasse voodisse ja samade linade vahele, kus magas kuulus Beckham. Võitja võib linad endale saada,» ütles raadiojaama esindaja.

Inglise ja Austria jalgpallimeeskondade matš toimub selle nädala reedel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles