Rosanna Lints, Erki-Andres Nuut, Greip, MID ja teised täna Solarises

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rosanna Lints
Rosanna Lints Foto: TV3

Kolmapäeva õhtul kell 18.00 korraldab BändCämpi meeskond Solarise keskuses taas toreda muusikalise happening'i. Terve keskus täidetakse tunniks ajaks elava muusikaga, kokku musitseerivad seitse ansamblit. Selle happening'iga pööratakse tähelepanu noortele andekatele muusikutele, keda on võimalik ka esinema kutsuda. Lisaks toimub BändCämpi raamatu esitlus.

Solarise keskuses toimuva happening'i eesmärk on inimestele näidata, et ka noored ja mitte nii tuntud ansamblid teevad väga head muusikat ning tuntud bändide kõrval on ka neid võimalik oma pidustustele esinema tellida. Taoline häppening on Eestis esmakordne.

BändCämpi happening'il esinevad Taavi Peterson, Eesti talent Erki-Andres Nuut ja lauljatar Anna, Marit Kesa ja Markus Kalmet, Rosanna Lints ja ansamblid Greip, Hurmurid ning MID.

Ürituse korraldaja Ikevald Rannapi sõnul on tegemist ühele suurele probleemile tähelepanu tõmbamisega. «Meil on väga palju andekaid noori muusikuid, kes tuntud ansamblitele kindlasti kvaliteedilt alla ei jää ja neid ansambleid on stiililt seinast seina, igale maitsele. Tahame oma üritusega inimestele näidata, et ka neid ansambleid on võimalik pidustustele esinema kutsuda ning sellega võidab nii kutsuja kui ka ansambel - tellija´saab ansambli oluliselt madalama hinnaga kui tuntud bändi ning noor ansambel saab esineda ja teha seda, mis talle kõige rohkem meeldib,» lisas Rannap.

BändCämpi happening algab Solarise keskuses kell 17.45 ning pärast ansamblite esinemist tehakse ka üks ühislaul, kus pannakse laulma ka terve Solarise keskus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles