Muusikute ja sõprade hüvastijätuhüüded Kõmmarile: väga kurb, alles hiljaaegu sai koos nalja visatud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Sügava kurbusega teatame, et kaotasime täna öösel ootamatult oma sõbra ja bändikaaslase Kõmmari,» kirjutasid bändikaaslased ansamblist Kosmikud. Sajad fännid ja sõbrad läkitavad sotsiaalmeediasse oma järelhüüdeid ebaõiglaselt vara lahkunud Raivo Rättele ehk Kõmmarile.

Muusik Venno Loosaar ja kirjanik Mika Keränen avaldavad teiste seas Kosmikutele kaastunnet. 

Ruslan Trochynskyi, Svjata Vatra fontman kirjutab: «Puhka rahus, armas sõber!!! tunneme kaasa perele, sõpradele ja Kosmikutele ja muusikafännidele!»

Muusik Janek Murd kirjutab «Väga kurb, alles hiljaaegu sai koos nalja visatud. Kaastunne lähedastele.»

Ultima Thule ja Magnetic Bandi trummar Jaak Ahelik jagab Facebookis hiljutist videot Kõmmarist ja lisab «Sügav kaastunne, oli tore kaaslane.»

Metsatöll kirjutas oma Facebooki lehele: «Head sõbrad, lähedased. Langetame hetkeks mälestuseks pea meie hea sõbra ja teekaaslase Raivo Rätte alias Kõmmari (1970-2018) peale mõeldes. Meie kõige suuremad hetked ning Metsaöllu tippu tõusmine algas just tänu sinule, Kõmmari. Mäletame muhedusega meie ühist tuuri sinu bändiga Kosmikud. Tuuri pealkiri oli: «Kosmoses näeme, raisk». Igal juhul näeme, Raivo. Igatahes!»

Ostrova festivalil esineb Metsatöll seekord Kosmikute asemel «Aga olgu see, Kõmmari, nüüd viimane kord, kui me su hädast välja aitame, seekord me veel tuleme ja mängime su eest, järgmine kord pead end kuidagi isiklikumalt välja vabandama!» kirjutab ansambel oma lehel.

Raadiostaar Ingrid Peek leinab sõpra ja kirjutab Twitterisse: «Head teed tähtede taha, kallis Kõmmari!» ja lisab musta südame ikooni.

Vikerraadio mälestab armastatud muusikut ja sõpra täna, neljapäeva õhtul kell 19.05, mil kordame Rain Kooli mullu novembris tehtud saate «Soome sild» osa, kus oma värvikast elust ja tegemistest pajatabki varalahkunud Raivo Rätte.

Külas käisid kosmikud. #kosmikud #avamine #kultuuriklubitempel #klubitempel

A post shared by Kultuuriklubi Tempel (@kultuuriklubitempel) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles