Mis juhtus? Miley Cyrus ja Liam Hemsworth läksid lahku

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liam Hemsworth ja Miley Cyrus
Liam Hemsworth ja Miley Cyrus Foto: SCANPIX

Poplaulja Miley Cyrus katkestas oma kihluse näitleja Liam Hemsworthiga. Neli aastat koos olnud staar-paar läks lahku, kuna neil tekkisid erimeelsused laste saamise teemal, vahendab Mirror

Paarike kihlus esimest korda juba aastal 2012, aasta pärast läksid nad paraku lahku. Tookord oli põhjuseks nende liigne noorus. Aga aastal 2016 soojendasid Miley ja Liam oma suhte taas üles.

Mileyst kolm aastat vanem 28-aastane Liam Hemsworth soovis nüüd aga peret luua, kuid Miley ei olnud selleks veel valmis. «Liam soovib lapsi ega ole nõus nende saamist edasi lükkama,» kurtis Miley. Selgub, et Miley ei soovinudki abielluda. Liami süda on murtud ja ta tunneb end lollina, et uksus Mileysse, kuigi tema pere teda hoiatas.

Hiljuti kustutas ka poplaulja ära terve oma Instagrami konto ja väidetavalt veedab Miley praegu aega oma vanematega. Liam on aga kodumaal Austraalias ja postitas Instagrami veidra nalja, et kahjuks, ei ole ta veel isa aga teeb juba isa-nalju (dad-jokes). 

Miley Cyrus ja Liam Hemsworth
Miley Cyrus ja Liam Hemsworth Foto: XPOSUREPHOTOS.COM/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles