End teismelise ahistamises süüdi tunnistanud tõsielutäht pääses kerge karistusega

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Hansen
Edgar Hansen Foto: Discovery Channel

Discovery Channeli tõsielusarjast «Deadliest Catch» tuntud kalur Edgar Hansen ei pea pärast end 16-aastase tüdruku seksuaalses ahistamises süüditunnistamist vangi minema.

Edgar Hansen tunnistas end 16-aastase tüdruku ahistamises süüdi septembris, kuid tänu kohtueelsele kokkuleppele süüdistajatega ei pea mees vangi minema.

47-aastane Hansen sai 364 päeva pikkuse tingimisi vanglakaristuse ning sellele lisaks peab ta minema seksuaalse hälbe hindamisele ning andma ametivõimudele ka enda DNA, vahendab Fox News.

Edgar Hansen on teki boss ja meeskonnaliige laeval, mille kapteniks on tema vanem vend Sig Hansen. Seattle'ist pärit vennad said kuulaks tänu Discovery Channeli tõsielusaatele.

Sig Hanseni meeskond
Sig Hanseni meeskond Foto: Screener TV

16-aastane tüdruk kaevas oktoobris enda terapeudile, et Hanses ründas teda Seattle'i äärelinnas asuvas eramus 30. septembril 2017. See oli piisav, et Snohomishi maakond väljastaks Edgar Hanseni ülekuulamiseks vajaliku loa. 

Hansen tunnistas 11. juulil end süüdi neljanda astme ahistamises, millel oli seksuaalne motivatsioon, ning tunnistas, et tahtlikult suudles ja puudutas tüdrukut.

"Ma sooritasin selle teo enda seksuaalse rahulduse eesmärgil," kirjutas Hansen avalduses. "Mul on sellise käitumise pärast väga kahju ning ma olen alustanud raviga, et mitte midagi sellist enam tulevikus ei juhtuks," lisas ta.

Hanseni süüdimõistev otsus tuleb vaid mõned nädalad pärast seda, kui tema vend Sig Hansen saadeti samuti katseajale Uberi juhi peale sülitamise pärast. 52-aastasele tõsielustaarile määrati kohtu poolt ravi alkoholi vastu ning anti aastane tingimisi karistus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles