Räige kättemaks: abikaasa sidus mehe armukese kinni, määris ta vagiinale tšillikastet ja ajas pea kiilaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Abikaasa räige kättemaks abikaasa armukesele
(foto on illustratiivne)
Abikaasa räige kättemaks abikaasa armukesele (foto on illustratiivne) Foto: Caro / Sven Hoffmann / Caro / Sven Hoffmann

Abikaasa määris tšillikastet mehe armukese vagiinale ja ajas ta pea kiilaks pärast seda, kui oli naise lõksu meelitanud ja kinni sidunud, kirjutab Mirror. 

Hollandlanna Halima mõisteti kõlvatute tegude eest süüdi ning 160 päevaks vangi. Samuti tuleb tal teha 120 tundi üldkasulikku tööd, külastada psühholoogi ja maksta ohvrile tekitatud kahju eest 7000 eurot. 

Kohtunik ütles Halima solvavat tegu kirjeldades, et see on Hollandi ühiskonnas absurdne tegu. 

Halima sai teada, et ta abikaasa on teda petnud viis aastat tema enda sõbraga. Kõik tuli ilmsiks, kui ta avastas sõnumid oma abikaasa telefonist. 

Pikemalt mõtlemata otsustas Halima häbitule teole vastu seista ning ta meelitas koos naabriga mehe armukese lõksu ning sidusid ta kinni. Halima määris armukese vagiinale tšillikastet ja ajas ta pea kiilaks. Viimaks peksis ta naise läbi. 

Kohtus ütles Halima, et ta annaks oma abikaasale teise võimaluse, nagu ta ema talle soovitas. Naine lisas: «Ma soovisin lahutust, kuid olen ootamatult rase ja mu lapsed on alles väikesed.» Naise sõnul on ta mehele andestanud, kuid ei ole tegu unustanud. 

Halima naaber mõisteti koletus teos kaasa aitamises süüdi ning kolmeks kuuks vangi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles