Vaata fotosid: venelannast kiirabiarst lisas sotsmeediasse liiga seksikaid pilte, millega ajas naiskolleegid raevu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Anastasia Ivashevskaya on Moskvast pärit kiirabiarst, kes on juba tituleeritud ka «kõige seksikamaks arstika». Ent selline tähelepanu tuleb oma hinnaga, hiljuti põhjustasid seksikad fotod töörõivastes kaunitarile paksu pahandust.

Seksika kiirabitöötaja provokatiivsed fotod töörõivastes või õekostüümides on kaasa toonud pahameeletormi. Peamiselt on pahased tema naiskolleegid, kes leiavad, et need pildid on kohatud ning meedik ei tohiks endast selliseid fotosid postitada. 

Samuti nõuavad naiskolleegid, et ta ebasobivad pildid sotsiaalmeediast ka eemaldaks, sest need on meediku jaoks liialt kohatud pildid. Kolleegid on läinud isegi nii kaugele, et nõuavad Anastasia bossilt piltide eemaldamist.

Veel on teadmata, kas ja kuidas Anastasia ise oma kolleegide pöördumistele on vastanud, ent sotsmeedias on tal rohkelt fänne. 

«Kus ma surema peaks, et sind näha?» kirjutab üks naise fänn ta foto alla. 

Vaata kindlasti galeriist ka pilte, mis seksikal kiirabitöötajal sotsmeediast kustutada tuli!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles