Kosmikute bassimängija Facebookis: kõik on perses ja tuur tulemas!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kosmikute bassimees Raivo Rätte ehk Kõmmari.
Kosmikute bassimees Raivo Rätte ehk Kõmmari. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kosmikute bassimängija Kõmmari Facebooki seinale ilmus veidi rohkem kui tund aega tagasi murelik teade. Mees kirjutas: «Kõik on perses ja tuur tulemas! Renault Traffic 2002 aastast otsib uut omanikku. Mootor vajab u.2500 eurist remonti. Sõitnud 300 000 km.»


Selgus on väärikalt erinevaid bände teeninud bussi mootor jooksis kokku. «Parandada pole mõtet,» ütles murelik Kõmmari Elu24'le. Mees lisas, et just see buss on teinud mitu Euroopa tuuri ja paar Soome tuuri koos Kosmikute ja Metsatölluga. «Kui need bussi seinad rääkida oskaksid, oleks kollase meedia ajakirjad järgmise aasta lõpuni materjali täis.»


Bänd otsib peagi algava tuuri jaoks asendusbussi. «Kuna tuur on pikk siis ei pruugi rendibusse samast firmast kõikidele päevadel saadaval olla ja see toob kaasa sekeldusi. Ootame pakkumisi toredatelt rendifirmadelt.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles