Iiri popduo Jedward autogrammitund juba sel pühapäeval!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telekanal Kanal 2 tähistab 1. oktoobril 18. sünnipäeva ning kaksikute-teemalisel peol esineb Iiri popduo Jedward
Telekanal Kanal 2 tähistab 1. oktoobril 18. sünnipäeva ning kaksikute-teemalisel peol esineb Iiri popduo Jedward Foto: Kanal 2

Telekanal Kanal 2 tähistab 1. oktoobril 18. sünnipäeva ning kaksikute-teemalisel peol esineb Iiri popduo Jedward.

Jedwardi fännid on oodatud autogramme küsima ja pilti tegema juba sel pühapäeval, 2. oktoobril kell 14:00-15:30 Viru keskuse Laseringi kauplusesse Tallinnas (Viru väljak 4).

Kanal 2, Elu24 koostöös Universal Music Baltics’iga korraldab juba sel pühapäeval Tallinnas kõikidele Jedwardi Eesti fännidele kaksik-superstaaridega kohtingu ning võimaluse teha pilti ja küsida popsensatsioonilt autogramm.

Kanal 2 esindaja Merit Pettai avaldas imestust, et Jedwardil Eestis nii palju fänne on: «Saime kõvasti tagasisidet fännidelt, kes olid kurvad, et oma iidolite esinemist näha ei saa. Loomulikult püüame neile vastu tulla. Koos Universaliga otsustasimegi korraldada autogrammitunni.»

Telekanal Kanal 2 tähistab 1. oktoobril 18. sünnipäeva ning kaksikute-teemalisel peol esineb Iiri popduo Jedward.

19-aastased kaksikud John Grimes ja Edward Grimes saavutasid tuntuse Briti superstaarisaate «X Factor» kuuendas hooajas.

Tänavusel Eurovisiooni lauluvõistlusel esindasid nad Iirimaad lauluga «Lipstick». Kaksikud osalesid tänavu ka Briti tõsielusarjas «Big brother».
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles