Heategevuskontsert „Üksteist peab hoidma“

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: ERR

Pühapäeval, 14. detsembril kell 19 toimub Tallinnas Kaarli kirikus Vikerraadio ja Jazzkaare heategevuskontsert "Aita alustada elu: üksteist peab hoidma", millega toetatakse Tallinna Pelgulinna sünnitusmaja hingamist abistava aparaadi ostmisel enneaegselt sündinud lastele.

Eesti rahvusringhäälingu meediasuhete juhi Anneli Tõevere-Kauri teatel on heategevuskontserdist saanud traditsioon ja see toimub juba üheksandat korda. Seekordsel kontserdil esitletakse Eesti raadio laste laulustuudio plaati "Üksteist peab hoidma", mis saabub müügile kontserdipäeval.

Plaadil kõlavad Kadri Hundi ja Mart Siimeri laulud, esinevad laululapsed ja Teet Raiki ansambel. Kontserdiseaded on teinud Teet Raik, solistidena astuvad üles Kadri Hunt, Helin-Mari Arder ja Marko Matvere.

Plaadil "Üksteist peab hoidma" on lisaks ka lugude fonogrammid, mille saatel saab kaasa laulda.

Eesti raadio laste laulustuudio on erinevas koosseisus ja mitme juhendaja käe all tegutsenud 1945 aastast. Kadri Hundi juhendamisel laulavad lapsed 1996 aastast.

Heategevuskontserdi piletid hinnaga 175 kroon ja 125 krooni on müügil Piletilevi ja Piletimaailma müügikohtades ning tund enne kontserdi algust kohapeal.
Lisainfot kontserdi kohta leiab Jazzkaare kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles