Tule Kaari Sillamaa Kaunite Kunstide Kooli kontserdile!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaari Sillamaa Kaunite Kunstide Kooli kontserdil esinevad Koit Toome, Getter Jaani, Uku Suviste ja Jaanika Sillamaa.
Kaari Sillamaa Kaunite Kunstide Kooli kontserdil esinevad Koit Toome, Getter Jaani, Uku Suviste ja Jaanika Sillamaa. Foto: Kaunite Kunstide Kool

Sel pühapäeval 2. oktoobril Kaari Sillamaa Kaunite Kunstide Kooli kontsert, kus esinevad ka Koit Toome, Getter Jaani, Uku Suviste ja Jaanika Sillamaa.


Pühapäeval laulavad Kaari Sillamaa Kaunite Kunstide Kooli lapsed koos Getter Jaani, Janika Sillamaa, Koit Toome ja Uku Suvistega Rahvusvahelise Muusikapäeva auks, mille 1975. aastal  kutsus ellu maailma tippmuusikuid ühendav Rahvusvaheline Muusikanõukogu,  eesotsas toonase presidendi Yehudi Menuhiniga.
 

Galakontsert "Muusika ja meie" teeb kauni ülevaate meie ja maailma tuntuimatest lava-ja filmi-, aga ka pop-rock- ja jazzmuusikast.

Lauldakse kõigile maitsetele ja vanustele, loomuliult ei puudu Koit Toome "Mälestused" ja ka teiste solistide omad laulud.
 

Kontsert "Muusika ja meie" toimub Salme Kultuurikeskuses kell 18.00, kestab kaks tundi ja pileteid saab osta Piletilevist.
 


 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles