Danny Byrd laupäeval Club von Überblingenis

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Danny Byrd laupäeval Club von Überblingenis
Danny Byrd laupäeval Club von Überblingenis Foto: Club Von Überblingen

Oktoobrikuu esimesel kuupäeval astub Club Von Überblingenis üles trummi ja bassi produtsent Danny Byrd, kes on üks esimesi artiste keda kirjutati eelmise kümnendi alguses suursuguse Hospital Records artistide nimistusse.

Selle Briti produtsendi DJ set lubab tulla alanud üritustesarja Struggle kolmandal korral sama kaasakiskuv ning võimas, kui eelmisel kahel üritusel rahvast hullutanud Netsky ja Flux Pavilioni.

Danny looming on positiivselt meelestatud ning sealt ei puudu ka sellele muusikastiilile omane kiirus ja energia. Ta kasutab tihtipeale hingelisi vokaale ja on endale tähelepanu tõmmanud julge hip-hop, house ning rnb mõjutuste kasutamisel. Kuigi esimene singel nägi ilmavalgust juba 1998, siis esimene kauamängiv jõudis inimesteni alles aastal 2008 "Supersized" nimelise albumi näol. Oodatud album sai suurt tuge suurnimedelt, seal hulgas ka Andy C, Annie Mac ning Zane Lowe. Tänaseks on välja tulnud veel üks kauamängiv "Rave Digger", mis on Danny Byrdi veel enam defineerinud omapärase produtsendina bassimuusika maailmas.

Lisaks legendaarsele Danny Byrd'ile on seekordselt Struggle'l kohal ka Eesti trummi ja bassi muusika lipulaev Mutated Forms. Ja loomulikult ka ürituse resident dj'd Mark Slavin ja Cosesson.

Rohkem lisainfot Mediadubi Facebooki lehelt: www.facebook.com/mediadub.eu
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles