Lembelaulik James Blunti kontserdi avab Uku Suviste

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uku Suviste
Uku Suviste Foto: Promopilt

29. septembril annab Eestis taas kontserdi maailmas üle 10 miljoni albumi müünud James Blunt (UK). Artist, kelle kahe aasta tagust Saku Suurhallis pea täismajale toimunud esimest Eesti visiiti meenutatakse siiani kui väga siirast ja sooja esinemist, esineb sel korral Nokia Kontserdimajas. James Blunti soojendusartistina astub lavale Uku Suviste oma uue projektiga.

Uku Suviste astub üles uue koosseisuga kuhu kuuluvad: Uku Suviste (vokaal, klahv), Borka (trummid) ja Pent Järve (kitarr). Uku esitab uut ja värsket loomingut, millest osa kõlab kuulajaile esmakordselt. «Mul on väga suur au sisse juhatada nii autoriteetse artisti kontserti, seega teeme bändiga kõvasti tööd, et avalöök oleks lahe ning seadistaks kuulajad õigesse meeleollu,» lausus nejapäevase kontserdi kohta Suviste.

Maailma üks viimase aja edukamaid sooloartiste James Blunt esineb Eestis teist korda. Üle 10 miljoni albumi müünud artisti kontserdi kavast ei puudu kindlasti lood «You're Beautiful», «1973», «Goodbye My Lover», «Stay the Night», «I'll Be Your Man» ja paljud teised hitid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles