Eesti tantsija võlus talendisaates Jennifer Lopezi (1)

Erika Renel
, Elu24 toimetaja-reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alisa Tsitseronova
Alisa Tsitseronova Foto: Instagram

Eesti tantsija ja modell Alisa Tsitseronova ning tema poisssõber osalevad tantsusaates «World of Dance», kus võistleb omavahel maailma paremik. Popstaar Jennifer Lopez ei jõudnud noorte esinemist ära kiita. «Lihtsalt nii armas oli see!» hüüdis ta. 

Tallinnast pärit 28-aastane Alisa alustas tantsimist ema sunnil. Ema pani ta balletitundi. «Ma ei tahtnud teiste lastega suhelda, olin toona väga häbelik,» lausus tantsija Vita Picturale. Kuid kui tütarlaps avastas hiphopi, muutus kõik.

Kaunitar hakkas peagi tantsu armastama. 2006 aastal alustas ta Youtube`i tantsuvideote postitamisega. Ning 19-aastastelt töötas ta täiskohaga tantsuõpetajana. «Olen õnnelik, et ei ole pidanud kunagi tegema tavalist tööd,» lausus Alisa. Kuid algajatele ütleb ta, et treening ja tantsunumbrite kallal töötamine on peamine. 

Eelmisel aastal osales Alisa Itaalia talendisaates «X-factor». Tütarlaps armastab ülekõige vabadust, mida tants talle pakub. Alisa teine kirg on küpsetamine. 

Alisa kreeklasest peika Joseph Tsosh (24) on ka koreograaf ja tantsib tihti koos Alisaga. Kõik kolm «World of Dance» kohtunikud kiitsid, et noorte esitus oli ehtne. Jennifer Lopez oli vaimustuses ja kiitis tantsule lisaks nende väljamõeldud narratiivi, kus nohik armub kaunitari. «See oli imeline. Te sobisite nii armsasti kokku,» ahhetas Lopez.

 

?

A post shared by Alisa Tsitseronova (@alisatsitseronova) on

 

The zhuzhhhh @josephtsosh @nikeesinduskauplused @nike #nike

A post shared by Alisa Tsitseronova (@alisatsitseronova) on

Vaata Jennifer Lopezi reaktsiooni SIIT:

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles