Selgusid Pärnumaa parimad karaokelauljad

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karaoke võistluse “FinBaltic Karaokekuningas ja -kuninganna 2008” finaal Pärnu kuursaalis.
Karaoke võistluse “FinBaltic Karaokekuningas ja -kuninganna 2008” finaal Pärnu kuursaalis. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Neljapäeval, 11. detsembril selgusid Pärnu kuursaalis peale kahe kuulist pingelist võistlemist karaokevõistluse "FinBaltic Karaokekuningas ja -kuninganna 2008" Pärnumaa võitjad, kes osalevad veebruaris võistluse üle-eestilises finaalis.

Kuursaali programmijuhi Urmas Lassi teatel osales finaalis kokku 11 võistlejat, neist neli meest ja seitse naist. Kahjuks jäid mõned huvitavad lauljad finaali tulemata.

"Žüriil, kuhu kuulusid laulja Ergo Korp, ansambli Clavis solist Raido Vilberk ja DJ Rivo Tetterman oli päris palju tegemist, et selgitada välja parimad," märkis Lass. "Võitjate välja selgitamiseks läks vaja superfinaali, kus kaks parimat meeslauljat ja neli naislauljat pidid oma oskusi uuesti näitama. Kui finaalis lauldi eesti keeles, siis superfinaalis tuli laulda inglise keeles ja vastupidi."

Lass lisas, et superfinaalis sai võitjad siiski kiirelt selgeks. Pärnumaa parimad karaokelauljad aastal 2008 on Keit Väliste ja Urmo Annus.

Nemad kahekesi esindavad Pärnumaad veebruaris Tallinnas "FinBaltic Karaokekuningas ja -kuninganna" finaalvõistlusel.

Rahvusvahelist karaokevõistlust "FinBaltic karaokekuningas ja -kuninganna" korraldab Eesti erinevates paikades osaühing Lefkan Karaoke.
Mitmes kohas Eestis toimuvad kuni tuleva aasta jaanuarini võistluse eelvoorud ja vajadusel ka finaal, kust nii üks nais- kui meeslaulja pääsevad veebruaris võistluse Eesti finaali.

Eesti finaali parimad esindavad aga oma riiki 28. veebruaril Tallinnas Sokos Hotell Viru restoranis Merineitsi toimuvas rahvusvahelises finaalis.

Peale selle saab iga kohalikust eelvoorust edasipääseja võimaluse laulda oma võistluslaul OÜ Lefkani helisalvestusstuudios plaadile, mille ta saab endale mälestuseks.

Võistlusel, kus on kuue aasta jooksul löönud kaasa lauljaid nii Venemaalt, Lätist, Leedust, Soomest, Rootsist kui Saksamaalt, on pärnakail läinud hästi.
Näiteks võitis 2003. aastal võistluse superfinaali naistest pärnakas Kairi Kesklaas.

Üldse on eestlased võitnud karaokevõistluse "FinBaltic karaokekuningas ja -kuninganna" siiani kolmel korral.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles