Glen Pilvrele tuleb Eurovisiooni vaadates nutt peale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ETV otsesaates valiti rahvahääletusega Eesti Eurolaul 2005. Selleks sai ansambel "SUNTRIBE" esituses SVEN LÕHMUSE lugu "Let`s Get Loud". Pildil loo "11" seltskond - DEVA DEVA DANCE ja CARDINALS enne etteastet. PRIIT PAJUSAAR ja GLEN PILVRE.
ETV otsesaates valiti rahvahääletusega Eesti Eurolaul 2005. Selleks sai ansambel "SUNTRIBE" esituses SVEN LÕHMUSE lugu "Let`s Get Loud". Pildil loo "11" seltskond - DEVA DEVA DANCE ja CARDINALS enne etteastet. PRIIT PAJUSAAR ja GLEN PILVRE. Foto: PEETER LANGOVITS/PM/EMF

«Mida sa seal kurat võimled - oleme proovinud hea ja halvaga, aga ilusa muusikaga pole mõtet sinna minna,» kirub staažikas laulusepp Glen Pilvre Eurovisiooni lauluvõistlust.

Tema sõnul tulevat talle suisa nutt peale, kui ta vaatab, millised lood seal viimastel aastatel triumfeerivad, kirjutas Õhtuleht.

Pilvre sel aastal oma lugu eurotrallille ei saatnud, kuna tal olla kogu Eurovisioonist lihtsalt kõrini.

«Ükskõik, mis lugu sinna p...rahe sisse visatakse, see upub ära!» selgitas ta.

Eelmisel aastal esindas Eurovisioonil Eestit Pilvre lugu «Leto Svet».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles