Mihkel Mattiseni uus silmarõõm on nooruke Polina

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Club von Überblingen tähistas neljandat sünnipäeva - Mihkel Mattiseni abielu on karil. Club von Überblingeni sünnipäevapeol õrnutses pianist brüneti tudengineiu Polinaga
Club von Überblingen tähistas neljandat sünnipäeva - Mihkel Mattiseni abielu on karil. Club von Überblingeni sünnipäevapeol õrnutses pianist brüneti tudengineiu Polinaga Foto: Tõnu Kruusimäe

Suvel kõlanud kahtlused, et Mihkel Mattiseni (35) abielu on karil, said kinnitust laupäevaöisel Club von Überblingeni sünnipäevapeol, kus pianist õrnutses brüneti tudengineiu Polinaga (21), kirjutab Õhtuleht.

Juunis kirjutas Kroonika, et laulja, pianisti ja helilooja Mihkel Mattiseni elus puhuvad pöördelised tuuled ja ta on abikaasa Terjega (31) pärast kümneaastat koosolemist ja seitset abieluaastat lahku kolinud.

Suve algul olevat Mihkel Tallinna öömelus jäänud silma kauni slaavitari seltsis. Ei mees ega ka Terje soovinud abielukriisi kommenteerida. «Meile pole kunagi tegelikult meeldinud oma asjadest ajakirjandusele rääkida,» põhjendas Mihkel toona Õhtulehele viisakalt.



Nädalavahetusel toimunud ööklubi Überblingeni neljandal sünnipäeval saatis Mihklit peol nooruke kaunitar Polina Seledtsova.

Paar tantsis kaelakuti lava ees Ott Leplandi viiside saatel ja nautis teineteise lähedust klubi vipirõdul.

Mihkli sõbra sõnull leidsid tuvikesed teineteist vahetult enne veinimõisa-saadet.» TV3 sarja «Elu veinimõisas», kus Mihkel kaasa teeb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles